Reklam
Bugün

DOLULUKLARIMIZ YÜKSEK BİR ŞEKİLDE SEYREDİYOR

Yayınlanma: 29 Ekim 2021 - 00:00
TAKİP ETTAKİP ET
Kemer Göynük’de yer alan Miarosa Ghazal Resort’un Genel Müdürü Metin Peltek, Mİarosa Otel Grubunun büyüyen ve gelişen bir yapıda olduğuna dikkat çekerek değerlendirmelerde bulundu.
Genel Müdür Metin Peltek “Miarosa grup, beş otelden oluşuyor. Miarosa Ghazal Resort  Kemer Göynük’de, Miarosa Kemer Beach Kemer Kiriş’de, diğer üç otelimizde Alanya’da İncekum ve Konaklı Bölgesinde yer alıyor. Grup olarak dört yıllık bir geçmişimiz var. Büyüyen ve gelişen, iyi hizmet vermeyi, misafir memnuniyetine odaklanmış bir anlayış içindeyiz” dedi.
Sezonu değerlendiren Metin Peltek, Temmuz ayı ile birlikte dolulularda büyük bir yükseliş yakaladıklarını söylerken, sektörün en büyük sıkıntısının bu dönemde personel sıkıntısını olduğunu söyledi. Peltek “ 2021 yılı haziran ayı itibarıyla sezonumuz başladı. Sezona sancılı başladık. Sonrasında Temmuz ayından itibaren büyük bir toparlanma yaşandı. Ama fiyatsal anlamda istediğimiz rakamlara çok ulaşamamakla beraber doluluk anlamında hedeflediğimiz doluluklara ulaştık. Ekim sonu itibarıyla doluluklarımız yüksek bir şekilde seyrediyor.% 80’lere varan doluluk oranlarımız ile ekim ayını da kapatıyoruz. Sezon genelinde hedeflediğimiz doluluklara ulaştığımızı söyleyebilirim. Fiyatsal anlamda çok hedeflenen rakamlara ulaşılamasa da sezon sonunda karlılıklarımız sağlanmıştır. En büyük sıkıntılarımızın başında, sektörün de derinden hissettiği personel sıkıntısıdır. Bu dönemde eleman bulmakta, çalıştırmakta zorlandık. Bu sıkıntının gelecek yıl da devam edeceğini ön görmekteyim. Bu konuda ciddi çalışmalar yapılmalı. Kış döneminde eğitim çalışmalarından tutun da, daha alternatif neler olabilir, bu çalışmaların bir an önce bu çalışmaların yapılması gerekli.”diye konuştu.
 
Bunyamin gezer
2 yıl önce

5 ay calisrtirirsaniz adam bulamassiniz tabi